۱۰ سهام محبوب و پرمعامله در دنیا

10 سهام محبوب و پرمعامله در دنیا

سهام های زیر، جزء محبوب‌ترین و پرمعامله‌ترین سهام‌ها در دنیا هستند.

در گزارشی اخیر، بانک آمریکا ۱۰ سهام از پرمعامله‌ترین سهام‌ها در سطح جهانی را معرفی کرد که در پرتفوی‌های سرمایه‌گذاری، به شدت حضور دارند. در این لیست، شرکت تایوانی TSMC (تایوان سیمیکونداکتور) با ۹۵ درصد در صدر قرار دارد. پس از آن، مایکروسافت و آرم هولدینگ با ۸۸ درصد از پرتفوی‌ها به طور مشترک در رتبه دوم قرار دارند.

در رتبه بعدی، سامسونگ الکترونیکس با ۸۳ درصد قرار دارد و پس از آن، HDFC بانک هند و تنست چین هرکدام در ۷۹ درصد از پرتفوی‌ها قرار دارند. در ادامه این لیست، آمازون، انویدیا و ASML هرکدام با ۷۷ درصد از پرتفوی‌ها حضور دارند و در نهایت، کی‌ینس ژاپن با ۷۶ درصد در این فهرست جای گرفته است. این لیست نشان می‌دهد که بخش فناوری همچنان تسلط زیادی در پرتفوی‌های سرمایه‌گذاری جهانی دارد.

در سال ۲۰۲۴، سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت به طور قابل توجهی در معرض سهام قرار گرفتند و ۴۰ میلیارد دلار به سرمایه‌گذاری‌های فعال اضافه شد. با این حال، مدیران صندوق‌ها با چالش‌هایی روبه‌رو شدند، زیرا در بیشتر مناطق، موقعیت‌های “اضافی” (overweight) عملکرد ضعیف‌تری نسبت به موقعیت‌های “کم‌وزن” (underweight) داشتند، به جز در ایالات متحده که موقعیت‌های اضافی به طور اندکی عملکرد بهتری داشتند.

از نظر بخش‌ها، بخش صنایع ایالات متحده بیشترین افزایش را در معرض سهام‌های فعال داشت. بانک آمریکا همچنین به افزایش مواجهه با بخش مالی اشاره کرده است، اما گفت که با توجه به وزن زیاد این سهام‌ها در شاخص‌ها، مدیران صندوق‌ها برای افزایش مواجهه با بزرگترین سهام‌های فناوری با مشکلاتی مواجه شدند.

در مقابل، در آسیا و بازارهای نوظهور، صندوق‌ها مواجهه خود با بخش مالی را کاهش دادند و سهم خود را در بخش فناوری افزایش دادند. با نگاه به آینده در سال ۲۰۲۵، تحلیل Triple Momentum بانک آمریکا نشان می‌دهد که دیدگاه مثبتی نسبت به بخش‌های مالی و فناوری وجود دارد و این بخش‌ها ممکن است فرصت‌های جذابی برای افزایش مواجهه فعال فراهم کنند.

در نظرسنجی جداگانه‌ای که در ژانویه انجام شد، بانک آمریکا به احساسات قوی سرمایه‌گذاران نسبت به دلار آمریکا و سهام‌ها اشاره کرده و از دیدگاه‌های منفی نسبت به اکثر کلاس‌های دارایی دیگر خبر داده است. این نظرسنجی نشان می‌دهد که تخصیص نقدی به ۳.۹ درصد کاهش یافته که کمترین میزان از ژوئن ۲۰۲۱ بوده است. این کاهش، دومین سیگنال “فروش” متوالی طبق قانون نقدی بانک آمریکا را فعال کرده است که معمولاً با عملکرد ضعیف‌تر سهام در ماه‌های بعد همراه است.

۴۱ درصد از مدیران صندوق‌ها اعلام کرده‌اند که بیشتر از حد نیاز در سهام سرمایه‌گذاری کرده‌اند، اگرچه این میزان نسبت به اوج سه ساله خود در دسامبر (۴۹ درصد) کاهش یافته است.

بانک آمریکا به چرخش بزرگ سهام در ژانویه از سهام‌های ایالات متحده به اروپا اشاره کرده است، به طوری که مواجهه با سهام‌های ایالات متحده از ۳۶ درصد اضافه به ۱۹ درصد کاهش یافته و همزمان سهام‌های منطقه یورو از ۲۲ درصد کمتر از حد نیاز به ۱ درصد بیشتر از حد نیاز افزایش یافته‌اند که بزرگترین افزایش ماهانه در مواجهه با سهام‌های منطقه یورو در ۲۵ سال اخیر بوده است.

این نظرسنجی همچنین نشان‌دهنده احساسات منفی نسبت به سایر کلاس‌های دارایی است. کالاها توسط ۶ درصد از مدیران صندوق‌ها کمتر از حد نیاز در نظر گرفته شده‌اند، در حالی که ۱۱ درصد از آنها نقد را کمتر از حد نیاز دارند و ۲۰ درصد نیز نسبت به اوراق قرضه کمتر از حد نیاز سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

برای مطالعه بروزترین اخبار فارکس با ما همراه باشید.

منبع:  investing.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *